
Elke vrijdag een verse vangst, met zorg bereid en perfect in balans met het seizoen.
Op dinsdag 11 november is de keuken uitzonderlijk gesloten.
Een BIS-klassieker die geen introductie meer nodig heeft.
Ouderwets lekker: hamrolletjes met witloof in romige saus. Heerlijk comfortfood van bij ons.
Steeds een verse, seizoensgebonden visverrassing van onze chef.
Een gevulde tomaat met sappig gehakt, ovenvers gegaard en geserveerd met een vleugje nostalgie.
Vol smaak en perfect gebakken. Wat wil een mens nog meer?
Italiaanse klassieker met spekjes, Parmezaan en net dat beetje extra smaak, dat ‘m onweerstaanbaar maakt.
Op donderdag vers gevangen, op vrijdag vol liefde bereid en geserveerd.
Malse rosbief met goudbruine kroketjes en frisse groenten. Een tijdloze favoriet.
Onze weekheld, trouw op post.
Zachte ravioli met traag gegaarde varkenswang, spinazie en parmezaan. Pure verwennerij op je bord.
Altijd 'levende vers', altijd met passie bereid.