top of page
DagschotelsSoep + lunch voor € 17. Van dinsdag tot en met vrijdag verkrijgbaar van 11u30 tot 13u15. Zo lang de voorraad strekt: je kan best vooraf reserveren.


Vrijdag 7/11 - Vis van de dag

Elke vrijdag een verse vangst, met zorg bereid en perfect in balans met het seizoen.





Dinsdag 11/11 - Geen dagschotel

Op dinsdag 11 november is de keuken uitzonderlijk gesloten.





Woensdag 12/11 - Biefstuk friet

Een BIS-klassieker die geen introductie meer nodig heeft.





Donderdag 13/11 - Hesperolletjes met witloof

Ouderwets lekker: hamrolletjes met witloof in romige saus. Heerlijk comfortfood van bij ons.





Vrijdag 14/11 - Vis van de dag

Steeds een verse, seizoensgebonden visverrassing van onze chef.





Dinsdag 18/11 - Tomate farcie

Een gevulde tomaat met sappig gehakt, ovenvers gegaard en geserveerd met een vleugje nostalgie.





Woensdag 19/11 - Biefstuk friet

Vol smaak en perfect gebakken. Wat wil een mens nog meer?





Donderdag 20/11 - Pasta carbonara

Italiaanse klassieker met spekjes, Parmezaan en net dat beetje extra smaak, dat ‘m onweerstaanbaar maakt.





Vrijdag 21/11 - Vis van de dag

Op donderdag vers gevangen, op vrijdag vol liefde bereid en geserveerd.





Dinsdag 25/11 - Rosbief

Malse rosbief met goudbruine kroketjes en frisse groenten. Een tijdloze favoriet.





Woensdag 26/11 - Biefstuk friet

Onze weekheld, trouw op post.





Donderdag 27/11 - Ravioli met varkenswang

Zachte ravioli met traag gegaarde varkenswang, spinazie en parmezaan. Pure verwennerij op je bord.





Vrijdag 28/11 - Vis van de dag

Altijd 'levende vers', altijd met passie bereid.



bottom of page